Tof Media

Stichting TOF media, film en educatie  staat voor Talentontwikkeling, Onderwijsprojecten en Filmproducties. De kernwaarden van de organisatie zijn passie, kwaliteit, inspiratie, creativiteit en ontwikkeling.

Het bedrijf uit Groningen verzorgt educatieve filmprojecten binnen alle geledingen van het onderwijs en het sociaal-cultureel werk, maar ook buitenschools en in het kunstencircuit. TOF media ontwikkelt projecten op verzoek van opdrachtgevers, maar biedt ook kant-en-klare projecten aan. De organisatie geeft media-educatie aan ongeveer 2500 deelnemers per jaar en heeft de kennis en ervaring om elk project een uniek karakter te geven.

De gemeenschappelijke factor binnen alle projecten van TOF media is het ‘filmmaken’. Binnen een project leert de deelnemer alle ‘ins en outs’ van het filmmaken door het te doen. Dit omvat niet alleen het camerawerk, maar ook animatie, montage en regie.

Medewerkers

Stichting TOF media, film en educatie bestaat uit twee vaste krachten: Aafke Sterenberg en Arno Cupédo. Daarnaast zijn er een aantal freelancers werkzaam binnen de organisatie. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de filmsector en hebben een passie voor film en lesgeven. Door deze combinatie hebben de medewerkers van TOF media de kennis en kunde om elke keer weer een uniek project te ontwikkelen voor de klant.

Voor meer informatie over TOF media: www.tofmedia.nl